Ромина Андонова, която сега се представя  като  госпожа Тасевска вече

...
Ромина Андонова, която сега се представя  като  госпожа Тасевска вече
Коментари Харесай

Ромина Андонова показа набъбнало коремче

Ромина Андонова, която в този момент се показва  като  госпожа Тасевска към този момент не може да крие бременността си. Мис България, която е инфлуенсър има договорни връзки и с цел да ги съблюдава се щракна в клип с необятен тоалет. Под който ясно се вижда наедрялото й коремче.

Преди Роми се оправдаваше, че се е наляла в стомаха, поради вкусната храна в предаването „ На кафе ”. Но цялостен месец Гала и екипа й са в лятна почивка, само че коремчето й продължава да пораства. Явно госпожа Андонова, която към този момент има 3 деца крие богатствата новина, която да разгласи от студиото на будоарното шоу „ На кафе ”. Което безспорно се нуждае от по-висок рейтинг.

Обаче в този момент остава един въпрос, който към момента няма отговор. Кой ще седне в стола на Роми, когато излезе по майчинство.

Според слуховете, които се носят из коридорите на Нова тв май най-вероятно ще я смени Гери Малкоданска. Която към момента не се е завърнала, откакто даде живот на второ дете. Преди време двете синоптички Никол и Гери се сменяха в панела при Гала. Но екипа на преди обедното шоу имали отрицателно отношение към Станкулова по тази причина преимущество има Малкоданска, още повече, че мъжа й е тясно  обвързван с малкия екран. Клюкарства се още, че и Кремена Халваджян се натиска за място в панела.

Инфо: Хотнюз

Тагове: new Ромина Тасевска Ромина Андонова с коремче Бременната Ромина Андонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР